in englishAuf deutschmagyarul
Kapcsolat | Sajtószoba | Oldaltérkép
Ön itt áll: Aktuális > Rólunk írták

Vecse Komplex Kft.

2008.07.02.

Üzemünket 2007 júniusában nyitottuk meg Dunavecsén. A kisüsti lepárló berendezések magyar szakemberek kiváló munkáját dícsérik, amelyben ötvöződik a hagyomány és napjaink korszerű technológiája. A terület kiválasztásában döntő szerepet játszott a település földrajzilag kiváló elhelyezkedése, mikroklímája, az évtizedes hagyományokkal bíró gyümölcstermesztési kultúra, illetve az itt termelt gyümölcsök utánozhatatlan és egyedülálló illat- és ízvilága.

Gyümölcspálinkáinkban az irányított erjesztésnek és a kíméletes lepárlásnak köszönhetően sikerült palackba zárni a Dunavecsén termelt gyümölcsök felejthetetlen harmóniáját.

A magyar pálinka mint hungarikum megóvása iránti elkötelezettségünket az üzemünkben készült kisüsti pálinkák kiváló minősége igazolja, melyeket bátran ajánlunk minden kedves fogyasztó és forgalmazó számára.

Bízunk abban, hogy a pálinkafőző üzemünkben készült Dunai Hajós pálinkák kóstolásra ingerlik mindazokat, akik az illatukat megérzik.

A bécsi Destillata 2008-on törkölypálinkánk bronzérmes lett. A gyulai pálinkafesztiválon bronzérmet szerzett a barack- valamint törkölypálinkánk.

Forrás: Hírös Index

vissza

„Jó pálinka, jó egészség, szép leány, szép feleség. Szépasszonynak, jónak, szépen járó lónak kár megöregedni!”
Koncz Gábor  
Palinkasarok